COVID-19 update

Foto Creteer is geopend tijdens de normale openingstijden.

Ook in deze bijzondere tijden willen we u als klant graag helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld toch op tijd uw rijbewijs of andere documenten bij de gemeente laten verlengen.

Wij hanteren onze normale openingstijden.

  • Maandag van 11.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zondag gesloten, behalve koopzondag

Maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van COVID-19

Om te voorkomen dat COVID-19 zich verder verspreidt en om kwetsbare mensen in onze samenleving te beschermen hanteert Foto Creteer de volgende maatregelen.

We houden 1,5 meter afstand
We willen u vragen om tijdens het winkelen bij Foto Creteer steeds de minimale afstand van 1,5 meter in acht te nemen voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Wij kunnen u op deze manier nog steeds prima helpen met bijvoorbeeld foto’s afdrukken of een pasfoto maken.

Betalingen
Om het besmettingsgevaar te minimaliseren vragen wij u om zoveel mogelijk contactloos met pinpas of telefoon te betalen. Het pinapparaat wordt geregeld door ons ontsmet. Contant betalen kan ook maar dan door uitwisseling zonder handcontact.

Ziekteverschijnselen zoals koorts, verkoudheid, hoesten of niezen
Als je zelf of iemand in je gezin een van de bovengenoemde ziekteverschijnselen vertoond willen we je vriendelijk vragen om thuis te blijven en je bezoek aan Foto Creteer even uit te stellen.

We kunnen dit alleen samen met u.
Zorg goed voor uzelf en elkaar!