Direct Print Service

Bij Foto Creteer kun je je foto’s direct laten afdrukken van alle digitale media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een USB-stick of een geheugenkaart uit een fototoestel.

Ook afdrukken rechtstreeks vanaf mobiele telefoons is bij ons zo gedaan. Je hebt hiervoor geen snoertje nodig, maar de gratis app ‘order it mobile’ die de verbinding tussen de mobiele telefoon en de afdrukkiosk verzorgd. Deze app kun je thuis al downloaden en installeren. Je kunt zelfs de foto’s die je wilt afdrukken al in de app selecteren. Als je in de winkel komt wordt er verbinding met de afdrukapparatuur gemaakt en  drukken we de foto’s af terwijl je wacht.

Alle formaten die we direct kunnen afdrukken op een rijtje:

Afwijkende maten zijn mogelijk als deze worden geplakt in een witte ondergrond in standaard afmeting. We leggen graag uit hoe dat in zijn werk gaat!

Fotolijsten

Wilt u de foto’s ook direct mooi ingelijst hebben dan biedt Foto Creteer een groot assortiment aluminium en houten lijsten. Ook bijpassende passe-partouts zijn in de standaard maten en kleuren direct leverbaar. Maatwerklijsten en passe-partouts in afwijkende kleuren of maten leveren we op bestelling binnen 1 week. Vraag ons vrijblijvend advies.