Foto’s bestellen

Heb je jouw onvergetelijke momenten vastgelegd? Bijvoorbeeld van jouw droomvakantie naar Cuba, het trouwfeest van je zus of de eerste stapjes van je zoon? Deze foto’s kun je heel gemakkelijk terugkijken wanneer je ze afdrukt als foto!

Fotoboeken bestellen

Nagenieten van een droomvakantie, perfecte trouwdag of de kraamtijd van je eerste kindje? Verzamel alle beschikbare foto’s en stel je eigen fotoboek samen! Hier kun je eindeloos in bladeren. Alleen of samen met je vrienden, familie of collega’s.

Wanddecoraties bestellen

Kun je alleen exclusieve en peperdure kunstwerken inlijsten en ophangen? Welnee! Je allermooiste foto’s verdienen ook een plekje aan de wand! Bijvoorbeeld portretfoto’s van jouw gezin, een mooie poster van een mooi vakantiekiekje of een stralende trouwfoto. Zo kun je er dagelijks in het klein of groot naar kijken.

Jouw foto op oneindig veel geschenkartikelen

Is binnenkort je vriend, vrouw, zoon, nichtje of beste vriend jarig en zoek je nog een geschikt cadeau? Kies voor een fotogeschenk van Fuji Print: dit valt zeker in de smaak! We hebben de geschenken onderverdeeld in Telefoon, Keuken, Textiel & Tas, Kind en Kantoor. Hieronder vallen oneindig veel producten waar je je foto op kunt laten drukken, zoals telefooncovers en mokken, slabbetjes, tassen, stropdassen, klokken, vlaggen en kussenslopen. Maak het geschenk persoonlijk door er een leuke foto van jullie samen op te plaatsen. Bijvoorbeeld een jeugdfoto of een foto van een gezamenlijke vakantie. Je kunt natuurlijk ook een foto gebruiken die veel voor de jarige betekent, zoals een trouwfoto of babyfoto. Uiteraard kun je de geschenkartikelen ook cadeau geven bij een geboorte, trouwdag, jubileum of uitreiking van een diploma. Bestel je het cadeau vandaag, dan heb je het binnen 6 tot 8 werkdagen in huis. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden.

FUJI PRINT X, Dé nieuwste Fujiprint bestelsoftware voor windows / mac kLIK hier.

1 Klik op de button Download om de gratis bestelsoftware te downloaden.

2 Sla de bestelsoftware op op je computer door te klikken op de knop Opslaan.

3 Start de installatie van de software door te dubbelklikken op het gedownloade bestand.

4 Volg de instructies van de assistent die je in een paar stappen door de installatie leidt.

5 Na de succesvolle installatie, start je de bestelsoftware door te dubbelklikken op het symbool op je bureaublad.